Hoofdgerechten DagschoteL (maandag-, DONDERDAG-, VRIJDAGMIDDAG) 17,00 STEAK 27,00 30,00 * ENTRECOTE 35,00 38,00 * VARKENSBROCHETTE 26,00 29,00 * KALKOENBROCHETTE 26,00 29,00 * REUZE BROCHETTE (3 WARME SAUSJES) 33,00 RIBBETJES VAN DE CHEF 30,00 VARKENSHAASJE 29,00 Cote à l’os voor 1 persoON (+/- 400 GR)Frietjes, sla en 1 saus naar keuze 34,00 SAUZEN CHAMPIGNON, PEPER, PROVENÇALE, BEARNAISE, MOSTERD, VLEESJUS, CROSS & BLACKWELL, SAUS VAN HET HUIS (SPEKJES) AAN 3.00 openingsuren Maandagkeuken open van 12:00 tot 14:00 en van 18:00 tot 21:00 Dinsdag en WoensdagGesloten Donderdagkeuken open van 12:00 tot 14:00 en van 18:00 tot 21:00 Vrijdagkeuken open van 12:00 tot 14:00 en van 18:00 tot 21:00 Zaterdagkeuken open van 18:00 tot 21:00 Zondagkeuken open van 12:00 tot 14:00 en van 18:00 tot 21:00